Zakelijk

Wij bieden u jarenlange ervaring en kunnen zorgen voor:

 • Een architect voor het uitwerken van uw ideeën
 • Het ontwerp
 • De constructeur; brandveiligheid; duurzame toepassingen
 • Informatie met betrekking tot de bouwkosten
 • De bouwrealisatie
 • En meer

En dat tussen de bedrijven door, zodat eigen (bedrijfs)activiteiten voortgezet kunnen worden. Ons team van mensen is op elkaar ingespeeld en wil graag zo ambitieus mogelijk op diverse fronten projecten realiseren.

Bedrijven

P.A. Wiersma realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten voor het bedrijfsleven, waaronder kantoorgebouwen, (productie/opslag)hallen, showrooms, winkels, restaurants. Kortom alle mogelijke bedrijfsruimtes.

Bekijk ons portfolio voor een weergave van de nieuwbouw McDonald’s in Ter Borch (Groningen).

In samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof kunnen wij zelfs een traditionele molen optuigen. Voor meer informatie over onze molenbouw kunt u https://www.kolthofbv.nl/molenbouw/ bezoeken.

Woningbouw

Niets is ons onmogelijk! Of het nu om een vrijstaande woning, twee onder één kap of appartementengebouw gaat: wij bouwen de woningen geheel zelf, van de fundering tot de nok. We denken hierbij graag met u mee over duurzaamheid.

Wij hebben een eigen kraanbaan en draaitafels, waardoor we snel kunnen schakelen in de productie van houtskeletbouw. Zeker in deze snel groeiende huizenmarkt is het een groot voordeel dat wij onze kwaliteit op korte termijn kunnen leveren: duurzame houtskeletwoningen en aanbouwen met een hoge isolatiewaarde en lage CO2-uitstoot.

Onze mensen voelen zich thuis in de begeleiding van kopers of bewoners, waardoor wij ook uitermate geschikt zijn voor groot onderhoud van woonwijken. Is er daarnaast specifieke deskundigheid nodig? Dan schakelen we ons uitgebreide netwerk aan specialisten in.

Bekijk ons portfolio voor de 18 energiezuinige woningen in het hart van Burgum!

Onderwijs

Wij weten hoe belangrijk het is dat scholen normaal en veilig kunnen functioneren zonder overlast te hebben van de bouw. Eventueel in samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof kunnen wij flexibel en volgens planning werken. Wij denken mee in creatieve oplossingen om het eindresultaat precies af te stemmen op de wensen en eisen van de opdrachtgever en (jonge) gebruiker.

Hoe ervaren onze mensen ook zijn: wij bouwen graag een fijne leer- en speelomgeving

 Recreatie & sport

Een school is niet het enige wat wij bouwen. Wij voelen ons thuis bij variërende projecten, zoals bezoekerscentra, wegrestaurants, dorpshuizen, Multi Functionele Centra/Accommodaties (MFC/A) en (camping)sanitair. En dat met een open oog voor duurzaamheid. Uw ogen nog niet geopend? Bewonder de door ons gebouwde speelhal in Esonstad

Zorg

Wij zijn de hulpverleners voor jullie zorgcomplex

Wij werken zowel aan kleine verbouwingen als aan de ontwikkeling van nieuwe zorgcomplexen, afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever en gebruiker. Werkzaamheden binnen de zorgcomplexen die wij uitvoeren zijn het bouwen, renoveren en verbouwen van seniorenwoningen, zorgappartementen en zorgwoningen voor speciale doelgroepen zoals bewoners met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 

Bij renovatie en onderhoud gaat de zorg gewoon door. U kunt bij ons terecht voor het hele bouwproces van uw bouwproject. In de zorg worden hoge eisen gesteld aan leefomgeving, werkomgeving, domotica, duurzaamheid, energiebeheersing en een logische indeling. Wij helpen u graag bij het uitwerken van oplossingen en plannen tot en met de volledige uitvoering.

 • Ruim 100 jaar ervaring

  Een familiebedrijf van oorsprong: een begrip in Leeuwarden en omstreken.

 • Flexibiliteit en brede inzetbaarheid

  Onze samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof biedt draag- en slagkracht.

 • Transparante werkwijze

  Wij begeleiden u op basis van een open en glasheldere begroting.

Dit bieden we aan


Houdt u van samen bouwen?

Wij bouwen samen huizen om van te houden.

Bel ons!