Nieuwbouw

Bij ons kunt u een beroep doen op onze ervaring en expertise. Voor ons is het gebruikelijk om de opdrachtgever uit te nodigen bij het volgen van het totale bouwproces. Wensen en ideeën worden geïnventariseerd en (duurzame) keuzemogelijkheden en financiële haalbaarheid tijdig voorgelegd en toegelicht. (Ver)bouwplannen worden beoordeeld en uitgewerkt conform vergunning. Deze wijze van samen bouwen vraagt structureel overleg met een transparante communicatie onderling. Een kunst die volledig is geïntegreerd in onze werkwijze. Een goed voorbereid plan leidt vanzelfsprekend tot een kortere bouwtijd.

Praktijk

In 2018 hebben wij mogen bouwen aan een aardbevingsbestendige woning in Meerstad (Groningen). Een vak apart; een bouwkunst die ons minder bekend is. Door de expertise van een deskundig specialist en constructeur in te vliegen hebben wij deze voor ons nieuwe bouwkunst eigen gemaakt. De opdrachtgever is blij met een duurzame woning die tegen een stootje kan volgens wettelijke eisen. Een goed voorbeeld van wat wij kunnen en doen. Dat voorbeeld in Meerstad is in ons portfolio te vinden.

Uitkomst

Wij hebben een eigen kraanbaan en draaitafels, waardoor we snel kunnen schakelen in de productie van houtskeletbouw. Zeker in deze snel groeiende huizenmarkt is het een groot voordeel dat wij onze kwaliteit op korte termijn kunnen leveren: duurzame houtskeletwoningen en aanbouw met een hoge isolatiewaarde en lage CO2-uitstoot.

  • Ruim 100 jaar ervaring

    Een familiebedrijf van oorsprong: een begrip in Leeuwarden en omstreken.

  • Flexibiliteit en brede inzetbaarheid

    Onze samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof biedt draag- en slagkracht.

  • Transparante werkwijze

    Wij begeleiden u op basis van een open en glasheldere begroting.

Dit bieden we aan


Houdt u van samen bouwen?

Wij bouwen samen huizen om van te houden.

Direct samen bouwen