Over ons

Samenwerking

P.A. Wiersma Bouwmaatschappij zat tot begin tachtiger jaren op de Schrans om vervolgens te verhuizen naar industrieterrein De Zwette.

“Wiersma heeft een rijke historie en ervaring, maar in de crisis rond 2014 bleek het bedrijf niet solide genoeg. Bouw-  en familiebedrijf Kolthof (1987) uit Stiens heeft samen met de toenmalige directeur van Wiersma het bedrijf weer opnieuw op de rails gezet. Laatstgenoemde heeft in 2018 besloten te stoppen binnen Wiersma. Het is voor ons een uitdaging dit in omvang bescheiden bedrijf, dat zoveel ervaring en kennis heeft, verder te ontwikkelen naar een zelfstandige koers. Wij doen dat met zo’n vijftien bouwers en door de samenwerking met Kolthof beschikken wij over nog ruim 50 medewerkers welke wij flexibel in kunnen zetten. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de behoefte van de klant.”

Duurzame toekomst

Wij zitten weer in de lift, ook omdat we de laatste 3 jaar geïnvesteerd hebben in onder meer de prefab productiefaciliteit aan de Celsiusweg. Wij hebben een eigen kraanbaan en draaitafels, waardoor we snel kunnen schakelen in de productie van houtskeletbouw. Zeker in deze snel groeiende huizenmarkt is het een groot voordeel dat wij onze kwaliteit op korte termijn kunnen leveren: duurzame houtskeletwoningen en aanbouwen met een hoge isolatiewaarde en lage CO2-uitstoot.

Wij kunnen u nu al zeggen:

Ut sal wat wurde!

  • Ruim 100 jaar ervaring

    Een familiebedrijf van oorsprong: een begrip in Leeuwarden en omstreken.

  • Flexibiliteit en brede inzetbaarheid

    Onze samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof biedt draag- en slagkracht.

  • Transparante werkwijze

    Wij begeleiden u op basis van een open en glasheldere begroting.

Dit bieden we aan


Houdt u van samen bouwen?

Wij bouwen samen huizen om van te houden.

Direct samen bouwen